Переможці Всеукраїнської інтернет-олімпіади "На Урок"
     Інтернет- олімпіада "На Урок'- цікавий інтерактив для учнів та зручний інструмент контролю знань для вчителя.
Завдання Xl Всеукраїнської інтернет-олімпіади "На Урок"- це повторення навчального матеріалу вивченого минулого року та актуалізація нового,це захопливі інтерактивні завдання та гарантовані нагороди для кожного! Це унікальна можливість за рівних умов для всіх продемонструвати свій рівень знань.
    Отож,наші результати:
олімпіада з інформатики- 16 учасників,1 диплом І ступеня,1 диплом ІІ ступеня,3 дипломи ІІІ ступеня; олімпіада з англійської мови - 16 учасників,6 дипломів І ступеня,2 дипломи ІІ ступеня,1диплом ІІІ ступеня; олімпіада з української мови та літератури - 16 учасників,4 дипломи ІІ ступеня; олімпіада з математики-16 учасників,4дипломи І ступеня,2дипломи ІІ ступеня,4 дипломи ІІІ ступеня; олімпіада з мистецтва- 16 учасників,3 дипломи І ступеня,2 дипломи ІІ ступеня,3 дипломи ІІІ ступеня; олімпіада з Я досліджую світ- 16 учасників, 2 дипломи І ступеня,5 дипломів ІІ ступеня,1диплом ІІІ ступеня; олімпіада з предметів початкової школи- 16 учасників,8 дипломів ІІ ступеня,1 диплом ІІІ ступеня.
   Також ,Подяку за активну участь в організації Xl Всеукраїнської інтернет-олімпіади "На Урок" та Свідоцтво за підготовку переможців,отримала класовод Мотрій Тетяна Анатоліївна!
   Пишаємося вами ,наші розумники та розумниці! Радіємо за ваші успіхи! Ви найкращі!!!

 

 

 

 
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту