Шевченківський тиждень
Шевченківський тиждень надав можливість нам знову зануритися у прекрасний, дивовижний, неповторний світ поезії Великого Кобзаря та відчути гордість за те, що українська земля - Батьківщина Тараса Шевченка.
«Шевченківські дні» в нашому ліцеї пройшли дуже цікаво та насичено. Усі заплановані заходи були проведені вчасно і результативно. Учні із задоволенням брали участь у роботі та показали добрі знання із життєвого і творчого шляху Тараса Шевченка.
Отож, підводимо підсумки.
Під час цікавої та пізнавальної інтелектуально-розважальної гри літературне бінго "Шевченко від А до Я", яку провела Карпович І.А. разом з учнями 8-А класу, діти відкрили для себе нові грані творчості Шевченка.
Учні 11-Б класу показали свою обізнаність, ерудицію та знання з творчого та життєвого шляху Великого Кобзаря взявши участь у бліц–вікторині «Стопами кобзаря» (вчитель Жданюк А.В.).
В 9-А класі відбулася інтелектуальна гра «Шевченко монументальний», а учні 7-Б взяли участь в аргумент-грі «Шевченко-супергерой». (вчитель Петрусь Л.І.).
Протягом тижня тривав флешмоб в якому взяли участь учні 6-А та 9-Б класів, які разом декламували твори «Садок вишневий коло хати» та «Уривок з поеми «Сон»».
Цікавим виявився для наших ліцеїстів Ше-челенж «Слово Тараса – наша зброя і окраса» в якому взяли участь учні 5-11 класів.
Учні 6-А класу разом з класним керівником Гладкою О.Ф. провели виховний захід «На струнах кобзаревої душі».
Тарас Григорович Шевченко вчора, сьогодні й завтра залишається у серцях українців прикладом любові до свого народу, Батьківщини. Він учить малих і дорослих вивчати історію рідного краю, шанувати героїв, завжди бути готовими до боротьби за щасливе майбутнє, за справедливість, за честь України-матері.
🌿Тарас Шевченко - постать, яка об'єднує українців у всьому світі! 🌿 А слово пророче живе і житиме вовіки!
[video=]
[video=]
[video=]
[video=]
[video=]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту