День цивільного захисту - 2023!
Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров`я та життя.
Був проведений єдиний тематичний урок «У фокусі уваги правила поведінки під час виникнення надзвичайних ситуацій», на якому класні керівники та класоводи розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час обстрілу; провели вікторини «Основи поведінки учнів у надзвичайних ситуаціях». Цікаво і пізнавально пройшла зустріч з працівниками ДСНС: фахівцем з реагування на НС 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Рівненській області лейтенантом Михайлом Тишковцем; майстром виробничого навчання Сарненських територіальних курсів ЦЗ та БЖД Валентиною Найденко; головним інспектором ВЗНС Краматорського РУ ГУ ДСНС України у Донецькій області Олексієм Гладишем. Продемонстрували учням можливості спеціальної аварійно-рятувальної машини САРМ-С.
Впродовж дня ліцеїсти мали змогу переглянути навчальні фільми, мультфільми та відеоролики, виставки плакатів, постерів, стіннівок, малюнків, практично ознайомитися із засобами захисту органів дихання та шкіри.
День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» пройшов цікаво, змістовно та повчально. Усі ще раз переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.
Бережіть себе і своє здоров`я!!!!
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту