Огляд-конкурс читців-декламаторів «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській»
У Дубровицькому ліцеї №2 16 лютого був проведений огляд-конкурс читців-декламаторів «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській», присвячений 210-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.
Мета конкурсу :
🔵сприяння глибшому ознайомленню та вивченню учнівською молоддю спадщини Тараса Григоровича Шевченка;
🔵долучення сучасного покоління до збереження культурної спадщини українського народу, виховання почуття патріотизму та національної гідності;
🔵виявлення та підтримка талановитої молоді; популяризація художнього слова.
Конкурсанти продемонстрували свої таланти декламаторів і акторів, дали змогу кожному відчути тяжку долю великого Кобзаря, полинути в світ шевченківської поезії. Всі учасники гідно виступили, тому журі непросто було визначити найкращих з кращих.
Отож, переможцями конкурсу є:
💙💛Яскравим було декламування Салюти Матвія (учня 5-А класу) та Гладковича Владислава (учня 8-А класу). 💛💙
Після жвавого обговорення журі одноголосно визнали, що гран-прі конкурсу та право на участь в районному конкурсі читців Шевченкового слова належить саме цим конкурсантам.
Щиро дякуємо всім учасникам, які гідно представили невмирущу творчість великого Кобзаря. Хочеться вірити, що ім'я поета та його творчість будуть живим вогником жевріти у серцях наших дітей. Тож ми вітаємо переможців та учасників конкурсу, бажаємо нових перемог та творчого злету!
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту