Навчання відновлено з використанням технологій дистанційного навчання.

 ШАНОВНІ

 УЧАСНИКИ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ!

       Відповідно до Законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами, у зв’язку із введенням воєнного стану (Указ Президента України від 24.02.2022  №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні»).

          З 14.03.2022 року до особливого розпорядження, освітній процес у закладі відновлено з використанням  технологій дистанційного   навчання.

         Освітній процес  організовується за допомогою електронних освітніх платформ ZOOM, Google Meet, Google Classroom, онлайн  платформи «На урок», «Всеосвіта» тощо, а також на електронній освітній платформі  ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ  ШКОЛИ ОНЛАЙН. У школярів є можливість спілкуватися з вчителями в онлайн-режимі та отримувати їх консультації.

         Уроки проводяться відповідно до затвердженого розкладу занять  у асинхронному (70% навчального часу) та синхронному (30% навчального часу) режимах, передбачених  освітньою програмою.

Під час синхронного режиму для тестування використовуються платформи Google Classroom, Google-форми, , «На урок», «Всеосвіта» тощо; проводяться онлайн-уроки, виконуються письмові роботи (у тому числі написання диктантів, переказів) через Zoom, Google Meet,  тощо.

В асинхронному режимі використовуються можливості платформ Google Classroom, тощо; текстових редакторів (Word та інші); електронної пошти та месенджерів (Viber, WhatsApp, Facebook тощо); відео та аудіозаписи (записані аудіо або відео пояснення вчителем нового матеріалу, відповідей учнів).

        Завантажити рекомендації rekomendacyi.doc [77 Kb] (cкачиваний: 37)
Посмотреть онлайн файл: rekomendacyi.doc 

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту