Зарахування учнів до першого класу на 2022-2023 н.р.

 

 З 5 квітня 2022 року розпочинається прийом заяв до 1 класу 2022-2023 н.р. У зв’язку із введенням воєнного стану (Указ Президента України від 24.02.2022 №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні») ОЧНИЙ прийом документів буде здійснюватись лише у визначені терміни орієнтовно у травні. Прохання слідкувати за оголошенням на сайті школи http://znz2.dubredu.rv.ua/

    На час воєнного стану Ви можете надіслати копії документів для зарахування дітей до 1 класу на 2022-2023 н.р. на електронну адресу закладу освіти zosh2_osvita@ukr.net. Ваші заяви будуть попередньо опрацьовані.

    Попереджаємо, що зарахування дитини до школи відбудеться лише за умови надання повного пакету документів з необхідними оригіналами.

    Нагадуємо про відповідальність батьків за надання ДОСТОВІРНОЇ інформації.

    Першочергове зарахування відбудеться 31 травня. Друга черга зарахування до 15 червня ( детальніше в оголошенні на сайті пізніше) 

Шановні батьки майбутніх першокласників!

Дубровицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 проводить прийом документів для зарахування дітей до перших класів на 2022/2023 н.р. за програмою Нової української школи (НУШ).

 Загальний алгоритм прийому до школи:

  1. Подати до школи заяву від одного з батьків (подається особисто з пред’явленням документа, що посвідчує особу заявника) за зразком.
  2. До заяви додаються:
  • копія свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії ;пред’являється оригінал відповідного документа);
  • оригінал або копія медичної довідки – Форма № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду».

У разі наявності та за бажанням одного з батьків при поданні заяви про зарахування може бути пред’явлено документ, що підтверджує місце проживання дитини чи одного з її батьків на території обслуговування закладу освіти, реквізити якого зазначаються в заяві про зарахування.

У разі наявності та за бажанням одного з батьків дитини до заяви про зарахування може додаватися оригінал або копія висновку про комплексну (чи повторну) психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини чи витягу з протоколу засідання  психолого-медико-педагогічної консультації.

  1. Діти, чиї батьки або один з їх батьків, які мають довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, довідку про звернення за захистом в Україні, посвідчення біженця, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту або якій надано тимчасовий захист, та які не мають одного чи обох документів із зазначеного переліку, зараховуються до закладу освіти без подання зазначених в п.2 документів.
  2. Усі батьки, які хочуть скористатися правом вибору школи не за територією обслуговування, надають зазначені документи в обраний заклад і дитина буде зарахована, за наявності вільних місць.
  3. Зарахування дітей на навчання здійснюється згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367 «Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти».

Роз'яснення МОНУ щодо зарахування дитини до школи


Вулиці, які відносяться до території обслуговування Дубровицькою ЗОШ І-ІІІ ст. №2

Завантажити: spisok-vulic-teritoryi-obslugovuvannya-2.doc [23.5 Kb] (cкачиваний: 27)
Посмотреть онлайн файл: spisok-vulic-teritoryi-obslugovuvannya-2.doc 

Заява про зарахування дитини в 1 клас

Завантажити: zayava-pro-zarahuvannya-ditini-v-1-klas.doc [34 Kb] (cкачиваний: 110)
Посмотреть онлайн файл: zayava-pro-zarahuvannya-ditini-v-1-klas.doc 

Радо чекаємо на поповнення шкільної родини майбутніми першокласниками!

 

 

 

 

 

 

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту