Щороку, 29 січня, кожен українець схиляє голову перед пам'яттю про тих, хто в далекому 1918 році боронив незалежність України ціною власного життя.


Вітаємо Орленко Соломію, золоту медалістку, випускницю Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 з отриманням ВІДМІННИХ результатів ЗНО-2020 аж із 4 предметів!!!
Українська мова -197б
Англійська мова - 194б
Географія -192б
Історія - 190,5б
Пишаємося твоїми результатами!!!
Бажаємо прагнути до своєї заповітної мрії! Нехай твоє доросле життя буде сповнене нових можливостей і перспектив, блискучих ідей і успіхів! 



Випуск 2020 Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст №2.


  Гірка звістка про непоправну втрату сколихнула колектив Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст. №2. На 43-му році пішла із життя наша колега, заступник директора з виховної роботи Придюк Ірина Анатоліївна, яка понад 20 років віддала навчанню та вихованню підростаючого покоління. Учительський, батьківський та учнівський колективи глибоко сумують з приводу її передчасної смерті та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким.
  


16 ТРАВНЯ, УКРАЇНА ВІДЗНАЧАТИМЕ ДЕНЬ ЄВРОПИ. ЦЬОМУ СВЯТУ В УКРАЇНІ ВЖЕ ПОНАД 15 РОКІВ.

 



Індивідуальний план заходів  про проведення навчально – польових зборів (дистанційно) 

з учнями 11 класу 

polov-zbori.doc [222.5 Kb] (cкачиваний: 68)
Посмотреть онлайн файл: polov-zbori.doc 



Кафедра соціальної роботи та педагогіки вищої школи факультету педагогічної освіти та соціальної роботи Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки запрошує Вас на навчання на спеціальності «Соціальна робота» за освітньо-професійною програмою «Соціальна педагогіка, соціально-виховна робота», «Соціальне забезпечення» за освітньо-професійною програмою «Соціальне забезпечення».


 


Назад Вперед
Меню сайту