Виховний захід «Героям слава!»

Виховний захід «Героям слава!» 


14 жовтня ми відзначаємо величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці. Упродовж століть воно набуло особливо важливого змісту, оскільки пов’язане з боротьбою за свободу та порятунком від ворогів. Волелюбні козаки, які зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, були переконані, що свята Покрова охороняє їх і вважали їх своєю заступницею.
         З метою виховання у школярів внутрішньої свободи та поваги до держави, любові до Батьківщини, національної свідомості, гідності, усвідомлення приналежності до рідної землі, українського народу українського народу гармонійного виявлення патріотичних почуттів 10 жовтня 2018р. в 2-А класі був проведений виховний захід «Героям слава!» На захід був запрошений тато учениці 2-А класу  Чайковський Назарій Зіновійович – старший прапорщик  відділу прикордонної служби «Дубровиця» Луцькогоприкордонного загону Державної прикордонної служби, учасник АТО. Учні декламували вірші, своїми спогадами поділився учасник АТО Чайковський Н.З. і побажав усім присутнім віри  себе і в майбутнє України :  «Ви не скорені і не зламні. Ви маєте хоробрі серця! А всі ми народжені бути вільними!»
       Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять загиблих захисників нашої Вітчизни. 
       Ну і звичайно, яскраві моменти фотосесії з учасником АТО. Свято пройшло в атмосфері задоволення від зустрічі, високого патріотизму, героїзму, почуття любові до рідної України. Будьмо гордими з того , що живемо в Україні! Будьмо ж гідними незалежності, що за неї боролися наші герої ! 

      


 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту