«Крим – перша жертва україно – російської війни».

26 лютого 2014року увійшов в історію України як День кримсько-татарського спротиву російській окупації. У цей день, 26 лютого 2014 року, рівно п’ять років тому, у Сімферополі відбувся масовий мітинг кримських татар на підтримку територіальної цілісності України та проти проведення позачергової сесії Верховної Ради Криму. Участь у мітингу взяли близько 12 тисяч людей. 
Відтоді минуло п’ять років і ситуація на анексованому Росією українському півострові залишається напруженою: окупанти обрали тактику залякування і терору місцевого населення. Хвиля за хвилею проходять репресії, обшуки і незаконні затримання. Країна – агресор цинічно нехтує основоположними правами і свободами людини та міжнародним правом. 
В рамках проведення заходів до Дня початку кримського спротиву 27 лютого 2019 року в Дубровицькій ЗОШ І-ІІІст. №2 був проведений патріотичний урок «Крим – перша жертва україно – російської війни» для учнів 10- 11 класів. Учням були продемонстровані відеоролики та відеофільми «Крим – окупована територія України», також інформаційні повідомлення учнів. Урок підготував і провів учитель історії Дука Сергій Вікторович.

 

 

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту