День титана українського слова 

Продовжили святкування Шевченківських днів учні нашої школи.

Cереда, 13.03.2019 р. 
Літературна вікторина «Тарас Шевченко, якого ми ще досі не знаємо» пройшла між 7-А,7-Б кл.(вч. Німчук Г.А., Жданюк А.В).

Семикласники показали знання з творчості Великого Кобзаря, переглянули презентації, на яких представлено досить цікаву та різноманітну інформацію про невідомі сторінки життя Т. Шевченка.
З учнями 10-тих класів було проведено «Шевченкіану»(інтелектуально-пізнавальну гру) (уч. Німчук Г.А., Карпович І.А.). Класи позмагалися між собою на краще знання життєвого і творчого шляху поета, знання його творів, був проведений конкурс для вболівальників. Родзинкою гри стали гумористичні твори про Шевченка.

Четвер, 14.03.2019 р.
День мистецтва і кіно
Розпочався день флешмобом «У день народження Тараса розгорну його «Кобзар». Лунала поезія з вуст директора школи Клюйко В.М., завучів Цибульської Л.В., Чирук Л.І. та всіх вчителів. До флешмобу долучилися і учні,ушанувавши пам’ять Кобзаря. Школярі декламували вірші Шевченка, а особливо вразило усіх звучання пісень на слова Шевченка з вуст директора школи Валентини Миколаївни Клюйко та вчителя музичного мистецтва Людмили Петрівни Стовби. Це створило особливо піднесений настрій у школі протягом дня. 
Між учнями 5-тих класів учителями Петрусь Л.І. та Жданюк А.В. було проведено літературну вікторину «Казковий світ Тараса Шевченка». П’ятикласники показали свою обізнаність, ерудицію та знання з творчого та життєвого шляху Великого Кобзаря. Перемогли сильніші-5-Б клас. Цікавим та пізнавальним для учнів 4-А кл. став виховний захід «Шевченкове свято», який підготувала і провела класовод Кедрук Л.М.
Приємно зазначити, що учні усіх класів активно долучилися до відзначення Шевченківських днів. Учителями української мови та літератури була проведена значна робота у підготовці до Шевченківських днів. На відкритих та позакласних заходах використовували різні форми проведення; використовувалися інформаційно-комунікативні технології, інтерактивні методи, що сприяло кращому засвоєнню матеріалу учнями, вихованню поваги до творчості Кобзаря, залученню дітей до глибин Шевченківської мудрості, утвердженню його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства.

 

 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 


 

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту