Спорт для всіх – спільна турбота

Незважаючи на різний вік, інтереси батьків і дітей, фізична культура є з’єднуючою ланкою, яка допомагає відтворити спільні інтереси всіх учнів, і тим самим зміцнює фізичний стан учнів та об’єднує людей, допомагає долати життєві негаразди.
З метою покращення умов для регулярних занять фізичною культурою у період з 1 по 30 квітня у Дубровицькій ЗОШ І-ІІІст. №2 стартував місячник упорядкування та облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота».
Вчителі фізичної культури Дубровицькї ЗОШ І-ІІІст. №2 разом із учнями та обслуговуючим персоналом школи провели відповідні роботи для покращення санітарного стану спортивного майданчика, а саме: очистили спортмайданчик від сміття та минулорічного листя, зробили розмітку відповідних територій для проведення різних елементів уроків (бігова доріжка, місце для стрибків у довжину, розмітку на футбольному полі), підготували спортивний інвентар (на майданчику) до занять фізичною культурою. В Дубровицькій ЗОШ І-ІІІст. №2 створені всі належні умови для занять фізкультурою і спортом учнів. Бажаємо всім гарних занять і уроків на свіжому повітрі і подальших спортивних досягнень і перемог!

 

 

 

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту