Родинне свято « Тепло сімейного вогнища»

В Україні говорять: «Без сім’ї немає щастя на землі». Саме в сім’ї дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові і добра, тут вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду. Як велика ріка бере початок і силу з малого джерела, так і наша держава починається з родини. А родина до родини – народ. Є скарби, заховані в землю, а є такі, що розташовані на поверхні і передаються з покоління в покоління, чаруючи людську душу. До таких скарбів належить пам’ять роду, його звичаї, традиції, прадідівська молитва любові і доброти, прощення і прагнення до кращого життя, що віками лине у зоряне небо предків і кожен раз повертається через небесні ворота до новонароджених душ - дітей.
Немає нічого у світи найдорожчого для людини ,ніж її сім‘я. Любов рідних людей особливо потрібна нам у скруті чи хворобі, вона надає сили подолати невдачі та відчай ,прихилити до себе долю. А як приємно розділити з родиною радість, святкувати перемогу, відчути , що твої батьки залишаються з тобою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Діти у віршах і піснях дякували своїм рідним за виховання ,повчання і просили Господа Бога благословити батьків всяким добром, здоров‘ям та довгим щасливим життям, охоронити від зла, дати силу перемогти всі труднощі.

Дорогі батьки!
Ми Вам дамо любов, дамо пошану
Мольбу пошлемо Христові Богу!
Щоб дав Вам здоров ‘я на довгі літа
Щоб діти співали Вам
« Многії літа….»
Нехай наші славні родини примножуються, розцвітають,зберігають свої традиції та передають їх від роду до роду, від покоління до покоління.
ШАНУЙМОСЯ , бо ми того варті!

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту