Випускний вечір учнів 11-х класів

Промайнув навчальний рік, наче комета на небосхилі, закінчилися контрольні роботи, державна підсумкова атестація і ось він – довгоочікуваний випускний вечір. 
Випускний вечір - це свято, якого нема в жодному календарі, але яке є визначною подією в житті кожної людини. Це перша сходинка у доросле життя і перепусткою в нього стане документ, який отримали випускники – свідоцтво про повну загальну середню освіту. 
У дружньому колі зібралися учні, вчителі, батьки, родичі та гості. Ведучі свята М.Перішко та О.Таборовець запросили винуватців свята, яких усі присутні зустріли гучними оплесками й розповіли про кожного випускника. Цього року навчальний заклад закінчили 31 учень. Вони пройшли святковим залом та зайняли свої місця. Директор школи – Клюйко В.М. від щирого серця привітала випускників, а заступник директора з НВР Цибульська Л.В. зачитала наказ про випуск учнів із школи. В цьому році з нашої школи випустилася одна золота медалістка Лясковець Є. Всі 11-класники підтвердили свої оцінки на ЗНО та ДПА. 
До свого випускного нинішні одинадцятикласники разом з класними керівниками Карпович І.А., Клюйком А.П. та Гогоц Т.В. підійшли творчо і креативно. Підготували феєричний концерт, на якому показали всі свої таланти, об’єднавши їх у цікаву програму та створивши у залі особливу атмосферу. Саме вони були головними дійовими особами чудового спектаклю, що з'явився на публіку того вечора. Вони декламували, співали, розповідали про шкільне життя! З посмішками на обличчях та сльозами на очах учні подякували своїм батькам і вчителям за всі свої 11 років шкільної ери. Педагоги та батьки дали останні настанови перед дорослим життям..
А вінчав чарівне дійство захоплюючий останній шкільний вальс, виконанням якого випускники зачарували публіку! 
Маємо надію, що вони не забудуть їх ніколи, а всі мрії і сподівання випускників здійсняться. Бажаємо випускникам успіхів у житті, творчої наснаги та підтримки близьких та родичів. Двері рідної школи завжди відкриті для вас!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту