Свято для першокласників "100 днів у школі!"

Свято для першокласників "100 днів у школі!"
Школа – це дивовижний світ. Є в ньому місце і для напруженої праці, і для розваг та відпочинку. Три місяці навчання маленьких першокласників швидко минули. І, як винагорода за напружену працю, 18 грудня 2019 року відбулося свято для першокласників «100 днів у школі!»
Першачки офіційно стали школярами.
Участь у святі брали саме першокласники, вони провели ранкове коло, фізкультхвилинку з використанням ЛЕГО, а їхні класні мами Мотрій Т.А. та Воробей Т.В. були керівниками цього дійства.
Цього дня дітки познайомились із Свинкою Пеппою, Лялькою Лол, Фіксиком Сімкою, які протягом всього свята веселили та жартували. Цікава святково-розважальна програма не залишила байдужою жодну дитину. Учні 1-х класів активно відгадували загадки, танцювали, брали участь разом із батьками у веселих конкурсах.
В гості до маленьких НУШенят завітав Св.Миколай з подарунками, бо вони всі були чемними дітками.
Директор Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст.№2 В.М.Клюйко щиро побажала дітям успіхів у навчанні, добрих друзів, гарних оцінок і щасливих усмішок.
Як доказ того, що вони стали членами великої шкільної родини, дітям вручили посвідки « Першокласників НУШ».
Батьки першокласників благословили дітей в Країну Знань. Свято завершилось, і винуватці дійства під музичний супровід та палкі оплески присутніх покрокували до класних кімнат. В класах задоволені першокласники смакували подарованими їм солодощами та обмінювались враженнями від заходу.
Адміністрація школи, вчителі, учні щиро вітають першокласників у стінах нашої школи та бажають гарно навчатися на радість батькам та вчителям.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту