Виховга година « Ти і твоє здоров’я »

Метою заходу було визначити обізнаність учнів з теми «Що я знаю про здоровий спосіб життя»; узагальнити знання учнів про здоров‘я, формувати бажання вести здоровий спосіб життя, поглибити знання учнів про шкідливі звички та їх вплив на здоров‘я, виховувати почуття відповідальності за збереження свого здоров‘я.
«Здоров'я - це безцінний дар природи, воно дається, на жаль, не на віки, його треба берегти. Але здоров'я людини багато в чому залежить від нас, від нашого способу життя, умов праці, харчування, звичок та духовності », — саме з таким закликом звернулася до учнів Валентина Вікторівна на зустрічі.
Шестикласники мали можливість переглянути відеоролик « 14 фактів про здоров’я», продемонструвати знання ,взявши участь у вікторині «Що я знаю про здоровий спосіб життя?», виконати завдання „ Плутанки ”,порухатися під час фізкультхвилинки ( відповідними частинами тіла написати в повітрі цифри) і просто поділитися думками.
По закінченні зустрічі кожен зробив для себе висновок: «Я обираю здоровий спосіб життя! Хочу відчувати бадьорість, енергійно рухатися, робити все, що треба для підтримки організму. Сподіваюсь, що буду прикладом для друзів і знайомих, які слідкують за собою, позбавляються шкідливих звичок.»

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту