Зустріч випускників 2020

Традиційна зустріч випускників «Зустріч з юністю»

Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. Вже існує давня традиція – щороку, в лютому запрошувати випускників різних років на вечір зустрічі у стінах рідної школи.
День зустрічі випускників – це чудова можливість побачити своїх однокласників, товаришів, поспілкуватися з колишніми вчителями та пригадати шкільні роки.
На зустріч випускників прийшли учні не одного покоління, а саме – 1970,1980,1990,2000 та 2010 року випуску і звичайно одинадцятикласники, майбутні випускники 2020 року. Мов пташенята до рідного гнізда, так випускники ювілейних років з’їхалися до школи. Теплі, щирі обійми старих друзів, посмішки. Упродовж свята присутні згадували з посмішкою на вустах свої безтурботні шкільні будні, а у «живій» розмові з класними керівниками уявно пережили ще раз найяскравіші моменти навчання.
На ювілярів чекала приємна подорож у минуле нашої школи, теплі слова, чудові художні номери і незабутній шкільний вальс. Теплою була ця зустріч і залишиться у пам`яті випускників та вчителів надовго.
У теплій атмосфері справді родинного свята зібралися колишні випускники школи, а тепер науковці, юристи, лікарі, учителі, водії, інженери, будівельники, програмісти, бізнесмени – усі знавці своєї справи. Директор школи Клюйко В.М. привітала усіх присутніх з цим святом і підкреслила, що, незважаючи на 55-річну історію, школа іде в ногу із часом.
Радісні посмішки, обійми, квіти, привітання – візитка таких свят.
Не забувайте рідної школи, повертайтеся сюди знову і знову, адже тут радітимуть вам завжди, навіть, якщо ви вже дорослі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту