Лінійка вшанування переможців олімпіад

Герасимчук Ірина Миколаївна, учениця 9-Б класу - ІІІ місце у обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з правознавства та ІІІ місце у обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з англійської мови.
Придюк Любомир Олександрович , учень 8-Б класу – ІІІ місце у обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з географії.
Котяш Олеся Олександрівна, учениця 9-А класу - ІІІ місце у обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури
Зданевич Іванна Іванівна,учениця 11-Б класу – ІІІ місце у обласному етапі Всеукраїнської олімпіаді з російської мови та літератури
Воробйов Віктор Сергійович , учень 8-А класу – ІІ місце у обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з біології
Грезенталь Валентин Олександрович, учень 8-А - ІІІ місце у обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з біології
Лясковець Марина Миколаївна, учениця 10-А класу- ІІІ місце у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН.
Нагороджується Дипломом управління освіти і науки облдержадміністрації вихованці гуртка «Юні квітникарі» Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст№2-переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-огляду «Галерея кімнатних рослин»
Відбулися зональні змагання з боксу Хмельницької, Тернопільської, Рівненської , Волинської областей серед юнаків Білоус Святослав зайняв ІІІ місце у цих змаганнях у ваговій категорії 48 кг.
Котяш Ярослав ,учень 6-Б класу став лауреатом обласних змагань з важкої атлетики.
Лінійка закінчилася виступом переможців районного конкурсу «Молодь обирає здоров’я »команди «Біопульс» Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст.№2.
Щиро вітаємо наших переможців і бажаємо їм натхнення, подальших успіхів і звершень !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту