Екскурсія до суду

Екскурсія до суду

Яскравою і незабутньою,  а ще пізнавальною і повчальною стала зустріч і екскурсія до Дубровицького суду учнів 5-А класу Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст. №2, яка проходила  в рамках місячника правового виховання.

Учні і вчителі на зустрічі були приємно вражені і задоволені від теплого прийому. Керівник апарату районного суду Мазур Л.Л. провів цікаву екскурсію, під час якої учні відвідали залу судових засідань, канцелярію, архів, кімнату досудового утримання. Суддя Оборонова І.В. – висококваліфікований фахівець, приємна і щира людина, комунікабельна провела з учнями ряд заходів – інформувала про атрибути судового процесу, технічне оснащення судової зали,  коментувала разом з учнями права та обов’язки за ілюстраціями відповідно до Конвенції ООН про права дитини, грали в гру «Так» чи «Ні»,  з’ясували, які права порушили казкові герої, переглянули фільм «Права дитини». Для учнів був проведений правовий бліц-турнір. В кінці зустрічі учні отримали сувеніри на згадку і солодощі.

Ми хочемо висловити слова щирої подяки і вдячності судді Дубровицького районного суду Обороновій І.В., керівнику апарату районного суду Мазуру Л.Л. за цікаву і змістовну екскурсію. Учні і вчителі отримали масу задоволення і позитивних емоцій, збагатили і розширили свій кругозір знаннями з юриспруденції, отримали заряд позитиву, яскравих вражень і приємного спілкування. Ми почувалися радісно і фантастично, за що щиро вдячні!

 

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту