ЗНО з математики 2021

Наказом Міністерства освіти і науки України затверджено програму зовнішнього незалежного оцінювання з математики, на основі якої укладатимуть тестові завдання з математики у 2021 році. Програма зовнішнього незалежного оцінювання з математики містить вимоги до рівня загальноосвітньої підготовки учасників з цього навчального предмета.

Нагадуємо, що випускники, які будуть проходити у 2021 році державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики отримають оцінку за шкалою 1-12 балів за результатами виконання завдань:

рівня стандарту, якщо вивчали відповідний навчальний предмет на рівні стандарту;

рівня стандарту та профільного рівня, якщо вивчали відповідний навчальний предмет на профільному рівні.

Теги: ЗНО з математикиЗНО-2021математикапрограми ЗНО


ДПА-2021: сертифікаційна робота з математики


У 2021 році випускники закладів освіти, які здобуватимуть повну загальну середню освіту, обов’язково складатимуть державну підсумкову атестацію у формі ЗНО з математики.

Зміст сертифікаційної роботи з математики визначатиметься Програмою зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання з математики, затвердженою Міністерством освіти і науки України.

Для проведення ДПА з математики у 2021 році буде розроблено два варіанти сертифікаційних робіт:

  • рівня стандарту. Тестовий зошитналічуватиме 28 завдань різних форм, на виконання яких відведено 150хвилин;
  • рівня стандарту та профільного рівня. Тестовий зошит з 34 завданнями, на виконання яких відведено 210хвилин.

Випускники, які вивчали математику на рівні стандарту і не планують використовувати результати з математики для вступу до закладів вищої освіти, отримають тільки оцінку за шкалою 1–12балів за виконання завдань сертифікаційної роботи рівня стандарту. Випускники, які вивчали математику на рівні стандарту і планують використовувати результати ЗНО з математики під час вступу до закладів вищої освіти, виконуватимуть усі завдання сертифікаційної роботи з математики рівня стандарту та профільного рівня, а як оцінка ДПА буде зараховано результат за виконання завдань 1-26, 30, 31. Такі учасники отримають результати за шкалою 1–12балів (ДПА рівня стандарту) і 100-200балів за рейтинговою шкалою зовнішнього незалежного оцінювання.

Випускники, які вивчали математику на профільному рівні, за виконання усіх завдань сертифікаційної роботи з математики рівня стандарту та профільного рівня отримають оцінку за шкалою 1–12балів і 100-200балів за рейтинговою шкалою зовнішнього незалежного оцінювання.

Пропонуємо ознайомитися із демонстраційними варіантами сертифікаційної роботи з математики у розділі «ЗНО-2021».


Програма зовнішнього незалежного оцінювання з математики 2021 року

Демонстраційний варіант сертифікаційної роботи з математики 2021 року (рівень стандарту)

Демонстраційний варіант сертифікаційної роботи з математики 2021 року (рівень стандарту та профільний рівень)

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту