День Європи
Класним керівником 7-Б класу Кудрою І.М. був проведений Пізнавальний експрес "Дорогами Європи",метою якого було формування у здобувачів освіти почуття європейської єдності через поглиблення знань про Європу, про історію європейського союзу, його структуру, сучасний стан розвитку, цілі та досягнення; ознайомлення з життям людей в інших країнах, їхніми культурами, мовою; підвищення інтелектуального рівня учнів, відкриття нового європейського бачення світу.
На уроках англійської мови учні 6-А класу долучилися до « Happy Europe Day quest» , а учні 8-Б класу до квесту з QR-кодами «I am European ».
Діти перевірили свої знання про культуру, традиції, звичаї та обряди народів Європи,здійснили віртуальну подорож “Відкрий Європу для себе”.
Всі ці заходи сприяють: формуванню в учнів уявлення про міжнародні документи, що розкривають загальну стратегію України по відношенню до Європейського Союзу, власної обґрунтованої позиції щодо вступу в ЄС; розвитку в учнів власних суджень щодо місця України в Європейському суспільстві; вихованню почуття відповідальності, гідності, патріотизму та любові до власної історії, традицій, звичаїв народу.
У цей день ми шануємо наші спільні цінності, історію та, що найголовніше – наше спільне майбутнє.
Цей день – чудовий привід вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту