«Прощавай школа, прощавай»!!!
     І ось 02 червня 2021 року в Дубровицькій ЗОШ І-ІІІ ст.№2 було проведено родинне свято «Прощавай школа, прощавай!» в 4-А класі.
    Непростими були чотири перші шкільні вершини. Хтось стрімко і рвучко піднімався до них, хтось довго і невпевнено долав перешкоди на шляху, відчуваючи чиюсь допомогу.
     Привітати своїх випускників зібралися вчителі, батьки, адміністрація закладу. Всі присутні були приємно вражені емоційними та цікавими виступами четвертокласників. Свято пройшло у теплій і щирій атмосфері, з веселими піснями, танцями та добрими спогадами про безтурботні роки навчання. Їх шкільне життя в початковій школі під дбайливим крилом класовода Чмуневич Оксани Володимирівни було цікавим , веселим, позитивним і драйвовим! Справді, сльози радості і смутку бриніли на очах і першої вчительки і батьків. А діти? Вони, звичайно, розуміють, що попереду їх чекають зміни, нові емоції, враження, пригоди, новий шкільний світ.
    Нехай щастить майбутнім п`ятикласникам, нехай буде безхмарним їхнє життя і подальше навчання легким, доля буде щасливою на своїй квітучій землі, поміж рідних людей.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту