Тиждень безпеки дорожнього руху
Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров`я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить – і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи інший ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватися.
Тому традиційно в нашій школі проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо – транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки навичок дотримання правил поведінки на дорозі.
В рамках тижня були проведені індивідуальні та групові профілактичні бесіди з учнями, демонстрація відеофільмів з профілактики ДТП, виставка малюнків по класах «Твій друг – безпечний рух», майстер-клас «Надання медичної допомоги під час ДТП», перегляд презентацій «Безпека на зупинках громадського транспорту», «Безпека пасажира»,перегляд тематичних мультфільмів, виставка тематичної літератури «Дотримуйся правил дорожнього руху». Також для всіх учнів школи був проведений єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху «Будь помітним на дорозі». Свої знання з ПДР учні намалювали і оформили класні дошки, щоб усі могли переглянути і повторити правила.
Ми впевнені, що усі учні усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримувалися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить наше життя і здоров`я!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту