«День безпечного Інтернету»
Інтернет – це цікавий та захоплюючий світ, який дозволяє вам дізнаватись про світ цікавого, спілкуватись з людьми в різних кінцях світу, грати в цікаві ігри та ділитись з іншими своїми думками та захопленнями.
❗Але як і в будь-якому іншому світі в Інтернеті є свої правила, яких треба суворо дотримуватись☝, для того, щоб уникнути неприємних та небезпечних ситуацій.
 З метою поширення обізнаності дітей та молоді щодо можливих ризиків в Інтернет-мережі в Дубровицькому ліцеї №2 відбулося засідання Генерації Лідерів круглий стіл «Віртуальний простір-переваги та небезпека» разом з педагогом-організатором Чевжик Г.В. та соціальним педагогом Восинською О.А. спробували дослідити позитивні і негативні наслідки Інтернету, сформулювали та засвоїти правила безпечної поведінки в інтернет-просторі. ✨ Лідери відповідали на запитання і показали свої знання з теми на 💯 %.
У 8-Б класі була проведена інтелектуальна гра з інформатики Морський бій «Безпечний Інтернет», де разом з класним керівником, вчителем інформатики Літвін О.М. розглянули ключові принципи мережевого етикету й безпечної поведінки, отримали рекомендації щодо обережності й відповідальності під час роботи в Інтернеті та розробили власні правила поведінки в мережі.
Сподіваємось, що отримані знання з безпеки у світовій мережі 🌎 збережуть дітей від потенційних загроз.
Обізнаний - значить озброєний! 👌🤳

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту