Зустріч з військовослужбовцями
Під час зустрічі учні мали можливість поспілкуватися із захисниками, які боронять нашу державу від ворога. Воїни не лише розповіли учням про реалії сучасної війни, а й на практиці продемонстрували можливості військового спорядження та амуніції. Учні відчули вагу захисної плити бронежилету, приміряли захисний шолом. Мали можливість побачити роботу дрона та тепловізора, дізнались що таке тактична медицина.
Такі зустрічі залишають у молодих душах віру в краще майбутнє нашої держави і бажання бути схожими на тих, хто захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави.
Висловлюємо щирі слова вдячності та поваги всім захисникам за мужність, відвагу та титанічну працю на захисті України. Ваша відданість своїй країні та нашому народу не має меж. Нехай Господь благословить Вас та Ваші родини.
Дякуємо волонтерам Світлана Правник Тамара Малишевська за організовану зустріч, за Вашу неоціненну роботу, за те що Ви не стоїте осторонь, за Вашу підтримку та за Ваші щирі і чуйні серця.. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.
Ми неодмінно переможемо!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту