АТЕСТАЦІЯ 2024
У Дубровицькому ліцеї №2 пройшли атестаційно-презентаційні заходи, де вчителі, які атестуються у 2023-2024 н. р., мали можливість розкрити головні складові педагогічної майстерності, а саме: професійну спрямованість, професійне знання предмету, методики його викладання, педагогічні здібності та педагогічну техніку. Адже сучасні педагоги – рушійна сила реформ і відродження та створення якісно нової національної системи освіти. І саме підвищення професійної майстерності та атестація кадрів належить до тих ефективних методів, що сприяють розширенню кола творчих педагогічних працівників і є чинниками підвищення якості освіти країни.
Досягнення, які продемонстрували освітяни, є прикладом того, що навчання - це процес, що ніколи не закінчується, і завжди є місце для розвитку та вдосконалення. Готовність поділитися досвідом і знаннями свідчить про величезну допомогу в піднесенні рівня освіти у нашому ліцеї.
Особлива подяка вчителям за відданість та наполегливість. Їхня праця віддзеркалює найкращі аспекти нашої професії.
Хочеться побажати, дорогі колеги, щоб ваш досвід та ентузіазм завжди були джерелом натхнення для нас усіх, і нехай наша спільна мета - забезпечити якісну освіту для кожного учня — завжди буде нашим пріоритетом.
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
Меню сайту